navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Počastio svoju djevojku putovanjem za rođendan, ali je zaboravio napomenuti da...

Jedan je muškarac izazvao dosta rasprave objavom na Redditu, nakon što je opisao kako je svojoj djevojci za rođendan poklonio divno putovanje, ali joj je zaboravio napomenuti da očekuje da ona plati jedan dio troškova. 

Objavljeno: 21.06.2022. u 07:52
get url
text

Opisao je kako ju je počastio letom i hotelskom sobom, ali je očekivao da će ona podmiriti dio troškova za hranu i izlete nakon što stignu, prenosi The Sun.

U objavi se pita je li pogriješio time što je donio odluku da i njegova djevojka treba podmiriti dio troškova koji su nastali kao dio rođendanskog dara.

- Bilo mi je nekako pošteno da ona plati račune za našu hranu i izlaske i slično. Nismo razgovarali o tome i čini mi se da je to na kraju izazvalo malu nelagodu među nama. Bio sam sretan što sam rezervirao nešto prekrasno za nas, a ona je stalno insistirala na tome da se troškovi podijele napola. Neizgovorena napetost dovela je do toga da oboje ne vadimo novčanike kad treba platiti i oboje očekujemo da ono drugo plati – ispričao je u objavi. Dodao je da je na kraju on na njen dar potrošio puno više nego ona na njegov.

- Nismo unaprijed imali nikakav dogovor oko toga, ali kad sam rezervirao let i smještaj, ona je znala da je to skuplje od onoga što je ona meni kupila za rođendan – dodao je.

Mnogi su njegov potez osudili.

Ovaj muškarac nije jedini koji je podijelio mišljenja o troškovima na odmoru. U jednoj objavi nedavno je svoju priču ispričao muškarac koji je trebao na let s djevojkom, pa je doplatio svoju kartu za prvi razred, a nju ostavio u ekonomskoj klasi. Još jedan mladić pomaknuo je svoj odmor da bi na rođendan svoje djevojke bio sa svojim prijateljima, iako joj je obećao da to neće učiniti.

Naravno, većina ljudi nije bila na njihovoj strani.