navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisno je znati

Stručnjak za veze upozorava: Pet znakova koje ne smijete ignorisati na početku romanse

Jacob Lucas, britanski stručnjak za veze i odnose otkriva nekoliko ranih znakova na sastancima za koje kaže da ih nikada ne smijete zanemariti.

Objavljeno: 12.10.2023. u 08:17
get url
text

Jacob za sebe inače kaže da je pomogao milionima da ostvare ljubavni život kakav su oduvijek priželjkivali, i osim što direktno radi s klijentima, dijeli sadržaje na društvenim mrežama, a također je autor vodiča "Her Dating Coach".

 U nedavnom videu iznio je pet stvari koje neki rade na početku sastanaka, rekavši da su to znakovi upozorenja koji se ne bi smjeli ignorirati.

- Ovo nikada ne biste smjeli zanemariti kada izlazite s novim muškarcem - upozorava Jacob.

Pod jedan, otkrit će vam tajne o svom životu zbog kojih ćete se rano sažaliti nad njima, navodi stručnjak objašnjavajući zašto je to loš znak.

Jacob kaže da pojedinci koji su prošli kroz istinski teška vremena, jako ih rijetko dijele s onima koje su tek upoznali. A kada rano dijele ovu vrstu informacija, to je često zato da vide kako ćete na njih odgovoriti.

- A ako dobiju reakciju koju traže, tada će misliti da je vama lako manipulirati - objašnjava.

Drugi znak odnosi se na to kako govori o bivšim partnerima, a prema njemu, loš je znak ako ih blati.

- Problematično je ako svoju bivšu naziva "ludom", krivi je za sve ili previše govori o njihovom odnosu kad vas tek upozna - kaže on.

To, prema njegovim riječima, pokazuje da je društveno nesvjestan jer bi trebao znati da ne želite razgovarati o njegovim bivšim pri samom upoznavanju.

@jacoblucas101 Have you dated someone like this before? #datingcoach #dating #datingadvice #relationshipcoach #relationships #relationship #boyfriend ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

- Pod tri, on je neodlučan. Vi ćete biti onaj koji će planirati sve sastanke i koji će donositi sve velike odluke u vezi, jer ta osoba ne može odlučiti ni o čemu. To će postati problematično, jer će vas iscrpiti - ističe Jacob.

Četvrti loš znak je to što loše govori o svojim prijateljima.

- On je taj koji se slobodno odlučuje družiti s tim pojedincima - kaže Jacob, te dodaje ako ih naziva idiotima, devet od 10 puta je i sam idiot.

Broj pet nije nešto što je očito, radi se o karakteristikama koje on ne pokazuje.

- Ako ste otvorenog uma i želite rasti kao osoba, imate ambiciju i počeli ste izlaziti s muškarcem koji s vama ne dijeli te osobine, onda nećete funkcionirati kao par. Ovo je zato što ili rastete zajedno ili se rastajete - pojasnio je.

Mnogi su u komentarima podijelili svoja iskustva s ponašanjima navedenim u videu. Mnogi su se složili da ako osoba s kojom hodate pokazuje navedene znakove, trebate je izbjegavati, prenosi Daily Mail.

- Sjajna lista. Nemojte ignorirati ove znakove koliko god vas ta osoba fizički privlačila. Također, način na koji se ponašaju prema drugima dovoljno govori - komentirali su.