navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna pjevačica

Danijela Martinović ima novu pjesmu i posvetila ju je svim ženama: Otpjevala sam je iz srca i za sve nas

Dodala je kako je snaga žene upravo u njenoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvu poznajemo i kako je najčešće definiramo

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 05.04.2024. u 08:18
get url
text
Danijela Martinović
Danijela Martinović
Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Danijela Martinović objavila je novu pjesmu pod nazivom "Žena".
- Pjesmu posvećujem ženama svih životnih dobi i vjerujem da nema nijedne koja se u njoj neće pronaći na neki svoj način. Otpjevala sam je iz srca i za sve nas - izjavila je Danijela.
Dodala je kako je snaga žene upravo u njenoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvu poznajemo i kako je najčešće definiramo.
- Narod kaže da se na muci poznaju junaci, a ja kažem na muci se poznaju i junakinje. Jer danas biti žena pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja - junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazujući svoju nadljudsku energiju i snagu - kazala je pjevačica.
POVEZANO