navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Goražde večeras

Džejla Ramović izašla na scenu i emotivno pozdravila hiljade svojih sugrađana

Želim da se zahvalim svima na podršci i što ste došli na ovaj doček. Moja pobjeda je i vaša, jer bez vas ne bi pobjede bilo, kazala je kratko Ramović

Objavljeno: 23.06.2019. u 19:47
get url
text

Nakon višesatnog iščekivanja njenih sugrađana, Džejla Ramović  stigla je u Goražde i izašla na binu emotivno pozdravivši hiljade okupljenih ljudi ispred Gradske dvorane. 

- Želim da se zahvalim svima na podršci i što ste došli na ovaj doček. Moja pobjeda je i vaša, jer bez vas ne bi pobjede bilo - kazala je kratko Ramović, a onda okupljenoj masi zapjevala pjesmu Dine Merlina "Jel' Saraj'vo gdje je nekad bilo". 

Naime, ispred Gradske dvorane u poslijepodnevnim satima počelo je okupljanje građana koji su sa nestrpljenjem čekali  dolazak njihove sugrađanke Džejle Ramović, koja je u četvrtak uvečer pobijedila u muzičkom sfowu "Zvezde Granda." 

Džejla je večeras sa porodicom i mentoricom Marijom Šerifović iz Beograda stigla u svoj rodni grad, a okupljene građane do njenog dolaska zabavljao je Amel Ćurić.  

Nakon Džejlinog nastupa, na scenu je izašla i Marija koja je kazala da je ponosna na Džejlu, te da će ona postati velika zvijezda Balkana. 

 

 

 

{$galerijaFotografija}

 

gorazde13.jpg
1 od 13
left-arrowright-arrow