navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon pobjede

Džejla Ramović: Još uvijek sam pod utiscima finalne noći, sve mi je nestvarno

Presretna sam i prezadovoljna i jedva čekam doći kući. U ovo takmičenje ušla sam bez prevelikih nadanja, ustvari, kad vratim film, ja se ničemu nisam nadala. Želja mi je bila samo da učestvujem, kaže Džejla

Objavljeno: 22.06.2019. u 19:05
get url
text

U preksinoć održanoj finalnoj noći muzičkog showa "Zvezde Granda" pobijedila je Džejla Ramović, 17-godišnja djevojka iz Goražda, koja je sjajnom interpretacijom pjesme Zorice Kondže, "Ima jedan svijet", oduševila mnoge.

Danas nam se iz Beograda Džejla javila na telefon i otkrila kako je još uvijek pod utiscima finalne noći te da joj sve i dalje izgleda nestvarno.

- Presretna sam i prezadovoljna i jedva čekam doći kući. U ovo takmičenje ušla sam bez prevelikih nadanja, ustvari, kad vratim film, ja se ničemu nisam nadala. Želja mi je bila samo da učestvujem - kaže Džejla.

Nakon jučerašnjeg gostovanja u emisijama srbijanskih televizija, Džejla kaže kako se polako priprema za sutrašnji povratak u rodno Goražde koje joj, kako smo ranije pisali, za doček priprema pravi spektakl.

- Malo znam o onome što mi se priprema u Goraždu, ali jedva čekam da sutra krenem u svoj grad. Sa mnom dolazi i moja mentorica Marija Šerifović. Međutim, zbog obaveza, koje imam prema organizatorima showa, ponovo ću se vratiti u Beograd – dodala je Džejla.

Kao pobjednica Džejla je, između ostalog, dobila automobil Škoda Rapid, ali će ga, kaže, pokloniti svom ocu Sinanu.

- Nemam položen vozački ispit, jer još uvijek nemam pravo na to. Zato sam automobil poklonila svom ocu, ali i zbog toga što je on uložio mnogo truda i odricanja zbog mene - kazala je Ramović.