navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi album

Halid Bešlić priprema veliko iznenađenje za fanove

U Zagrebu se često družim sa Jasenkom Hourom Jajom. Satima uživamo zajedno u pričama i šalama sa menadžerom Damirom Ramljakom Tigrom

Objavljeno: 12.11.2019. u 21:46
get url
text

Fanovi Halida Bešlić sa nestrpljenjem očekuju njegov novi album. Zajedno sa saradnicima Mirkom Šenkovskim Geronimom, Samirom Kadirićem i Nedimom Srnjom, Bešlić neumorno radi na ovom muzičkom projektu, ali još nije siguran kada će se konačno naći na tržištu.

- Geronimo je pripremio jednu zanimljivu pjesmu. Baš mi se sviđa i mislim da bi bila odlična za duet sa nekom od najpopularnijih pjevačica. Njih 3-4 su trenutno pokazale želju da zajedno snimimo tu pjesmu. Naravno, riječ je o najvećim imenima na Balkanu, ali neka ona za sada ostanu tajna – zagonetno govori Bešlić.

U dvorani "Messe Sindelfingen" u Stuttgartu, 14. decembra, pjevač će ponovo održati spektakl sa "Prljavim kazalištem". Kada je Nova godina u pitanju, ponovo će pjevati na Ilidži, u hotelu "Hills" i to sa jednom od najtraženijih bh. pjevačica Slađanom Mandić.

- Drago mi je što ponovo nastupam sa "Prljavcima". U Zagrebu se često družim sa Jasenkom Hourom Jajom. Satima uživamo zajedno u pričama i šalama sa menadžerom Damirom Ramljakom Tigrom. Jajo je jako duhovit čovjek. Jedna je od najduhovitijih ličnosti na muzičkoj sceni u regionu - kaže Bešlić koji dodaje da često sluša pjesme "Prljavog kazališta".