navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dezinformacija na FB

Madonna na Jahorini - samo pusta želja!

Kada bi se pojavili sponzori i obezbijedila ogromna infrastruktura koja je potrebna za spektakl takvih razmjera to ne bi bilo moguće da se desi u decembru, jer se ova svjetska zvijezda od septembra pa sve do kraja 2019. godine nalazi na turneji "Madame X Tour" po Sjevernoj Americi

Objavljeno: 16.08.2019. u 16:34
get url
text
Nastup Madonne na Eurosngu
Nastup Madonne na Eurosngu

Pojedini mediji u našoj zemlji objavili su informaciju da bi pop ikona Madonna mogla održati koncert na Jahorini. Sve je krenulo nakon objave na FB stranici pod nazivom VIP Jahorina na kojoj stoji:

- "Ekskluzivno! Najavljujemo za zimu koncert Madonne na Jahorini. Očekujemo još dogovore oko detalja."

Istina, Jahorina je u nekoliko prethodnih godina ugostila brojne muzičke ličnosti regiona, ali nemoguća je misija da će jedna takva zvijezda održati spektakl na olimpijskoj planini. Naime, kako saznajemo od izvora bliskih menadžmentu Olimpijskog centra Jahorina, niko ih nije još kontaktirao povodom organizacije muzičkog spektakla Madonne.

Da neko želi organizirati bilo kakav koncert, prvo mora kontaktirati OC Jahorina i dobiti potrebne dozvole. I kada bi se pojavili sponzori i obezbijedila ogromna infrastruktura koja je potrebna za spektakl takvih razmjera kakav je koncert Madonne, to ne bi bilo nikako moguće da se desi u decembru, jer se ova svjetska zvijezda od septembra pa sve do kraja 2019. godine nalazi na turneji "Madame X Tour" po Sjevernoj Americi.

Kada je u pitanju evropska turneja, Madonna će prvi koncert održati 16. januara u Lisabonu, a na njenoj zvaničnoj stranici nalaze se još samo datumi planiranih koncerata u Londonu i Parizu. Prema svemu tome koncert Madonne na Jahorini u decembru je samo pusta želja.

Kako smo saznali od izvora bliskih menadžmentu OC Jahorina, u novembru pripremaju koncert Saše Matića kojim će najaviti početak zimske sezone, a njihova želja je da na ovoj olimpijskoj ljepotici za Novu godinu nastupi Zdravko Čolić.