navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odmak od poznatih melodija

Poslušajte novu pjesmu Nine Badrić, pjevačica kaže da joj se svidjela na prvo slušanje

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji s uzbuđenjem je čekala objavu ovog singla koji je za nju bio veliki izazov

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 13.06.2024. u 15:07
get url
text
Nina Badrić
Nina Badrić /
FOTO: NINA BADRIC/YOUTUBE/SCREENSHOT
Nina Badrić objavila je novi singl "Ono kad" kojim najavljuje novi studijski album.
Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji s uzbuđenjem je čekala objavu ovog singla koji je za nju bio veliki izazov.
- Pjesma "Ono kad" je jedna od onih koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donijela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho. Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentirati s novim zvukom. #onokad je za mene bila izazovna pjesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma "Ono kad" koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svako od njih je dao svoj pečat - kazala je Badrić.
Kaže kako je novi album gotov te da je pjesme birala bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama je autorica nekoliko njih.
- Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu - kazala je Nina Badrić prenose hrvatski mediji. 
POVEZANO