navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata pjevačica

Senidah oduševljeno o Dini Merlinu: Odgovara mi na poruke, zove me hanuma

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 02.07.2024. u 09:18
get url
text
Senidah Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o saradnji i prijateljstvu sa Dinom Merlinom.
U više navrata istakla je kako je Merlin njen muzički idol, a prije više od tri godine objavili su duet "Dođi". Spot su snimali u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska rediteljica Kukla.
Na pitanje novinarke je li ga pitala da bude gost na njenom koncertu odgovorila je da "nema smjelosti da ga pita".
@adelamulic_ Senidah je za televiziju E otkrila da se privatno druži sa Merlinom i da često razmjenjuju poruke te da ne zove “Hanuma”. Na pitanje da li bi voljela da joj bude gost na prvom velikom koncertu koji će se održati 20. avgusta na Tašmajdanu istakla je da se ne usuđuje ni da ga pozove. #senidah #dinomerlin #viralvideo #crnagora #foryoupage #tiktok #ljeto2024 #crnagora #budva #sebidahdzaba #delija ♬ original sound - adelamulic_
- On nikad nije bio ničiji gost. Ti si njegov gost, on nije tvoj gost. Nekad mu pišem: "Šta radiš? Jesi dobro". Odgovara na poruke. Onda one zvjezdice šalje. Zove me hanuma i tako - rekla je za crnogorsku Televiziju E.
Novinarka ju je zatim pitala hoće li snimati drugi duet. S obzirom na to da je pjevačica oduševljena Merlinom, itekako je raspoložena za dalju saradnju.
- Ja bih i pet i deset, ako može. Znači, album bih odradila - navela je.
POVEZANO