navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Milioni pregleda: Djevojčica se sama ošišala, mamina reakcija iznenadila je mnoge

Mala djeca bez nadzora sa makazama "noćna su mora" za većinu roditelja. Iako su još vrlo mala, brza su i imaju sposobnost dočepati se različitih stvari.

Objavljeno: 19.02.2024. u 10:01
get url
text

Jedna mama na TikToku podijelila je ovakvu situaciju. U videu je snimila svoju reakciju na novu frizuru svoje djevojčice Max, koju je sama napravila.

Način na koji je ova žena postupila primjer je nježnog roditeljstva. Sasvim je sigurno da bi većina roditelja reagirala ekspresivnije i odmah maknula makaze iz djetetovih ruku. No ova mama je odgovorila na najljubazniji način i s poštovanjem.

Kad je ušla u sobu i vidjela svoju kćerku kako drži dječje makaze, smireno ju je upitala: "Šta si učinila?", a Max je odgovorila: "Sve sam to odrezala i stavila ovdje." Mamina reakcija nije bila ljutnja ili strog ton. Umjesto toga, rekla je: "Bravo, napravila si stvarno dobar posao, Max!"

Zatim ju je upitala osjeća li se bolje jer joj kosa više nije bila u licu, na šta je ona odgovorila "da". 

Reakcija mame bila je tema rasprave u komentarima. Jedna osoba napisala je: "Ozbiljno, ovo je impresivno roditeljstvo." Druga je podijelila: "Dobro si reagirala, a Max je preslatka."

@designerluxury4u Talent #gamimy #kidsoftiktok #girlpower #beautician ##parentsoftiktok ♬ original sound - EveryonedeservesLuxury