navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pričaonica

Novi hobi Michelle Obama oduševit će i djecu i roditelje

 Michelle Obama od sutra će u televizijskoj  emisiji namijenjenoj djeci koja borave u karantinu čitati priče, objavila je na Twitteru bivša američka prva dama. 

Objavljeno: 19.04.2020. u 08:53
get url
text

Autorica autobiografije pod nazivom Becoming (Moja priča), koja je postala bestseller, a početkom ove godine izdana je i u formi audioknjige, najavila je saradnju s TV mrežom PBS Kids i izdavačkom kućom Penguin Random House. 

Od 20. aprila bivša će prva dama u emisiji Ponedjeljkom s Michelle Obamom čitati dijelove iz svojih omiljenih dječjih knjiga, objavio je na Twitteru PBS Kids.

Emisije će se svakog ponedjeljka u live streamu istodobno prenositi na Facebook stranici PBS Kids i na YouTubeu, a bit će dostupne i za gledanje na zahtjev na objema platformama odmah nakon emitiranja.

-Još kao djevojčica voljela sam čitati naglas. Kad sam postala roditelj, otkrila sam veliku radost u dijeljenju čarolije pripovijedanja vlastitoj djeci, a potom, kao prva dama i svoj ostaloj djeci. Danas, kada je toliko obitelji pod golemim stresom, mogu reći da sam uzbuđena što ću djeci pružiti priliku da vježbaju čitati i čuju neke prekrasne priče. Za to će se vrijeme njihovi roditelji i skrbnici moći odmoriti ili posvetiti vlastitim aktivnostima - napisala je.