navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sa petero djece žive u Rijadu

Cristiano i Georgina podijelili trenutke sa odmora, dokazali da su i dalje zaljubljeni

U raju s tobom, napisala je Georgina uz snimku na kojoj ona i Cristiano šetaju pješčanom plažom i ljube se, a svi pažnju ukrala su njihova isklesana tijela

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 25.04.2024. u 11:14
get url
text
Georgina i Cristiano Ronaldo
Georgina i Cristiano Ronaldo
Fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez na društvenim mrežama podijelili su posebne trenutke s njihovog porodičnog odmora.
- U raju s tobom - napisala je Georgina uz snimku na kojoj ona i Cristiano šetaju pješčanom plažom i ljube se, a svi pažnju ukrala su njihova isklesana tijela.
Time su još jednom stali na kraj glasinama o problemima u njihovoj vezi, o čemu se naveliko pisalo prošle godine, kada se nagađalo da se on umorio od njenog neprestanog trošenja novca.
I Ronaldo je podijelio nekoliko fotografija s odmora, na kojima je pokazao i kako su se zabavljali sa svojom djecom, a uz njih je samo napisao:
"Sreća".
Ronaldo od prošle godine igra u saudijskom klubu Al-Nassr, gdje godišnje zarađuje 200 miliona eura. S Georginom i njihovih petero djece živi u Rijadu.
Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćerku Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su fudbaleru surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora.
U aprilu 2022. godine izgubili su sina koji je preminuo pri porodu Georgine.
POVEZANO