navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odvezli se privatnim avionom

David Beckham suprugu za njen rođendan odveo u restoran na Azurnoj obali

Na aerodromu u Nici dočekala ih je limuzina s vozačem koja je supružnike odvezla u čuveni restoran La Colombe d‘Or (Zlatna golubica) u pitoresknom srednjovjekovnom gradiću Saint-Paul de Venceu

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 19.04.2024. u 17:41
get url
text
David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham
Victoria Beckham slavi 50. rođendan, a za tu priliku njen suprug, bivši fudbaler 48- godišnji David Beckham, odveo ju je privatnim avionom na večeru na Azurnu obalu.
Na aerodromu u Nici dočekala ih je limuzina s vozačem koja je supružnike odvezla u čuveni restoran La Colombe d‘Or (Zlatna golubica) u pitoresknom srednjovjekovnom gradiću Saint-Paul de Venceu, smještenom na brdašcu na padinama maritimskih Alpa, koji je tridesetak kilometara udaljen od Cannesa.
Još šezdesetih godina prošlog stoljeća restoran je postao omiljeno mjesto slavnih gostiju, pa su tako u njemu ručali i večerali slavni umjetnici Pablo Picasso, Jacques Prévert, Yves Montand i mnogi drugi, a posljednjih desetljeća postao je meka svjetskih celebrityja, pogotovo za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu.
U Saint-Paul de Venceu ladanjske kuće posjeduju legendarni glumci Johnny Depp i Joan Collins, a Zlatna golubica je gastronomska meka slavnih i u svakom slučaju jedan od najdražih restorana Victorije Beckham.
Kako je modna dizajnerica što se izbora i pripreme hrane vrlo osjetljiva, obično jede uvijek na mjestima čiji chefovi poznaju njen ukus i prehrambene navike.
Jelovnik Zlatne golubice osmislio je proslavljeni chef Paul Roux, a Victoria Beckham je uz čašu crnog vina uživala u pogledu na Mediteran, te za glavno jelo odabrala prženo povrće i filet bijele ribe.
Inače, u restoranu se fino jede za otprilike 200 eura po osobi.
Nakon privatne večere sa suprugom Victoria Beckham je slavlje okruglog rođendana nastavila u Engleskoj, na večeri s roditeljima Tonyjem i Jackie, a ovog vikenda feštat će u društvu prijatelja na privatnoj zabavi u londonskom klubu, gdje će među čestitarima biti kolegice Mel B i Emma Bunton, glumica Eva Longoria, chef Gordon Ramsay i mnogi drugi.
Svoju rođendansku čestitku supruzi David Beckham je objavio na Instagramu uz evergreen Bee Geesa "More Than A Woman".
- Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Možeš biti ponosna na svoja postignuća, na sve što si ostvarila i izgradila: od Posh Spajsice do poslovne žene i supruge kapetana engleske fudbalske reprezentacije... No, tvoje najveće postignuće su naša djeca, koju vodiš, učiš i bezgranično voliš... I mi svi tebe volimo više nego što se riječima može opisati, uživaj u svom specijalnom danu - napisao je David Beckham.
POVEZANO