navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Skupa igračka

Drake predstavio vlastiti luksuzni avion, zavirite u njegovu unutrašnjost (VIDEO)

Kratkim video snimkom je ovaj 32-godišnji dobitnik Grammyja poveo gledatelje u obilazak unutrašnjosti njegovog aviona, koja, sudeći prema videu, obiluje luksuzom

Objavljeno: 12.05.2019. u 08:56
get url
text
Drake
Drake

Slavni muzičar Drake je postao vlasnik velikog aviona Boeing, a novu letjelicu, koju je predstavio u petak na Instagramu, krasi njegov simbol sove te natpis „Air Drake“.

Kratkim video snimkom je ovaj 32-godišnji dobitnik Grammyja poveo gledatelje u obilazak unutrašnjosti njegovog aviona, koja, sudeći prema videu, obiluje luksuzom.

- Bez rentanja, bez dijeljenja, bez suvlasnika – pohvalio se Drake pokazujući avion.

Avion je pokazao nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Drake postao partner kanadske kompanije CargoJet, prenosi Daily Mail.

- Vrlo smo uzbuđeni što ćemo biti Drakeovi partneri i pomoći mu u njegovim logističkim potrebama i zahtjevima. Imali smo dugotrajnu saradnju s Drakeom i ovo partnerstvo je organski raslo. Cargojet i Drake su veliki kanadski uspjesi, oduševljeni smo što smo partneri – napisao je direktor CargoJeta Ajay Virmani.

Procjenjuje se da je vrijednost aviona oko 185 miliona dolara, ali njegova osnovna verzija, koju je Drake dodatno prilagodio svojim potrebama.