navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pauza od nastupa

Džejla Ramović sa sestrama uživa u Sarajevu

Boravak u Sarajevu iskoristila sam za izbor pjesama za predstojeće nastupe, ali i stylinga. Nakon toga opet ću imati kratku pauzu kada planiram pobjeći malo do mora, kazala nam je lijepa Goraždanka

Objavljeno: 25.07.2019. u 19:48
get url
text

Nakon što je u finalnoj noći "Zvede Granda" 21. juna pobijedila sa pjesmom "Ima jedan svijet", Džejla Ramović ljeto uglavnom provodi uživajući sa porodicom i prijateljima.

Lijepa Goraždanka trenutno je u Sarajevu sa sestrama Šejlom i Lejlom sa kojima, kako nam je kazala, uživa u pravom smislu tih riječi.

- Obilazimo grad i družimo se, jer posljednjih mjeseci nismo imale previše vremena da samo nas tri budemo skupa. Izlazimo, obilazimo kafiće i radnje, sve u svemu, pravi odmor. Sarajevo je prelijep grad u koji uvijek rado dolazim, Baščaršija pogotovo - kaže Ramović.

Džejla boravak u Sarajevu koristi i za pripreme za nastupe, koji počinju 27. jula.

- Imala sam kratku pauzu, a sada slijedi nekoliko nastupa sa Marijom Šerifović, te nekoliko samostalnih. Boravak u Sarajevu iskoristila sam za izbor pjesama za predstojeće nastupe, ali i stylinga. Nakon toga opet ću imati kratku pauzu kada planiram pobjeći malo do mora. Još uvijek nisam isplanirala gdje će to biti. Sa roditeljima obično idem u Crnu Goru, ali ovog puta priželjkujem Tursku sa sestrama – dodala je Džejla.