navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Splitski festival

Emotivan koncert: Mišu Kovača rasplakala kćerka, plakala i publika

Mišo, koji je u publici sjedio sa suprugom Lidijom, na stihove pjesme "Rasti zemljo, pukni stino" nije mogao suspregnuti suze

Objavljeno: 07.07.2019. u 10:08
get url
text

Sinoć je završen Splitski festival na kojem je trijumfirala pjesma "Kuća naše pisme" Gorana Karana, Tedija Spalata i klape Sveti Juraj HRM-a, a posebnu počast doživjela je dalmatinska legenda Mišo Kovač.

Miši Kovaču bila je posvećena druga večer 59. splitskog festivala, a publika ga je dočekala velikim ovacijama. Mišine hitove izvodili su Alen Nižetić, Giuliano, Dražen Zečić, Goran Karan, Mladen Grdović, klapa Rišpet, Vlado Kalember, Mjesni odbor i mnogi drugi, a za posebno emotivan nastup koji ga je ganuo do suza zaslužna je njegova kći Ivana.

Mišo, koji je u publici sjedio sa suprugom Lidijom, na stihove pjesme "Rasti zemljo, pukni stino" nije mogao suspregnuti suze. "Fala ti, ćaća, na svemu", poručila je Ivana ocu nakon čega su se počeli grliti i plakati, a suze nisu mogli suzdržati ni mnogi okupljeni.

Za kraj se i sam Mišo popeo na pozornicu i otpjevao refren pjesme "Ako me ostaviš", što je publiku opet natjeralo na skandiranje, a posljednje riječi posvetio je Hajduku.

-Mogu oprostiti Hajduku ovu sezonu. Dogodine neću, a Dalmaciju nikad neće slomiti. Mogu se mijenjati političari, ali nikad je neće slomiti - rekao je Kovač, prenosi Index.hr..