navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Influenserka

Hana Hadžiavdagić Tabaković: Upoređivali je sa konjem, a ona je to pretvorila u svoju korist

Projekt na kojem sam s najboljim timom radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u petak u 12 sati

Objavljeno: 30.05.2019. u 17:40
get url
text
Hana Hadžiavdagić Tabaković : Zaštitni znak brenda je konj
Hana Hadžiavdagić Tabaković : Zaštitni znak brenda je konj

Influenserka i voditeljica Hana Hadžiavdagić pokrenula je vlastiti brend, a kolekciju koju najavljuje trebala bi predstaviti sutra. Zaštitni znak njenog brenda je konj, i to nije slučajno, jer su je vrlo često upoređivali sa ovom životinjom. No, Hana je to pretvorila u svoju korist. 

- Projekt na kojem sam s najboljim timom radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u petak u 12 sati. Veoma sam ponosna na moju prvu kolekciju, na brend kojem je kvaliteta na prvom mjestu. Brend koji sam željela plasirati zbog ideje koja je jednostavno morala da se pretvori u djelo, jer ja ništa ne radim zbog novca nego zbog vlastitog zadovoljstva. "Opet najljepša" je ozbiljna priča u koju je uloženo dosta truda, rada, novaca i vremena.

Kroz svaku nit protkana je dušom i srcem. Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je "po našoj mjeri i ukusu"! U ostalom sve će vam se samo kazati - napisala je Hana na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projekt na kojem sam s najboljim timom @noxwille.visuals radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u PETAK u 12:00h ️ Veoma sam ponosna na moju prvu kolekciju, na brend kojem je kvaliteta na prvom mjestu. Brend koji sam željela plasirati zbog ideje koja je jednostavno morala da se pretvori u djelo, jer ja ništa ne radim zbog novca nego zbog vlastitog zadovoljstva. #OpetNajljepša je ozbiljna priča u koju je uloženo dosta truda, rada, novaca i vremena. Kroz svaku nit protkana je #OpetNajljepša dušom i srcem ️ Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je “po našoj mjeri i ukusu”! U ostalom sve će vam se samo kazati️ #MadeInCroatia #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on