navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Krenula dalje

Izgradila život nakon tragedije: Prelijepa manekenka u 41. čeka prvo dijete

Nemcova je poznata i po tome što je 2004. godine izgubila zaručnika u tsunamiju na Tajlandu, a sama je preživjela samo zahvaljujući tome što se gotovo osam sati, dok nije došla pomoć, držala za palmu

Objavljeno: 26.08.2019. u 09:31
get url
text

Petra Nemcova, jedna od najpopularnijih supermodela na svijetu, nije imala lak život. U nesreći na putovanju izgubila je zaručnika, a i sama je pretrpjela teške povrede nakon kojih je morala ponovo naučiti hodati.

Ipak, uspjela je ponovo izgraditi svoj život, a fotografijama na Instagramu otkrila je da je u 41. godini trudna s prvim djetetom.

- Naša porodica se širi, kao i moj trbuh. Osjećam takvu zahvalnost jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanstvenim darom - napisala je uz fotku na kojoj je pokazala kako joj se već dobrano nazire trudnički trbuščić. Dodala je da ju je fotografirao suprug Ben koji je, kako kaže, "već sad najbolji tata".

Petra se, inače, početkom augusta udala za poduzetnika Benjamina Larretchea s kojim je u vezi od prošle godine.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The most beautiful things in the world cannot be seen or touched, they are felt with the heart.” Little Prince You make my heart expand each and every day.

Objavu dijeli Petra Nemcova (@pnemcova)

Nemcova je poznata i po tome što je 2004. godine izgubila zaručnika u tsunamiju na Tajlandu, a sama je preživjela samo zahvaljujući tome što se gotovo osam sati, dok nije došla pomoć, držala za palmu. U bolnicu je tad prevezena s unutrašnjim povredama i nekoliko slomljenih rebara.