navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon šest godina

Jamie Foxx i Katie Holmes više nisu zajedno

Nakon što su prošle sedmice objavljene fotografije na kojima je Jamie Foxx u noćnom provodu sa mlađahnom pjevačicom Selom Vave, glasine o nevjeri slavnog oskarovca punile su medijske stranice

Objavljeno: 20.08.2019. u 08:36
get url
text

Ako je vjerovati američkom portalu Page Six, holivudski par Jamie Foxx i Katie Holmes prekinuli su vezu koja je počela 2013. godine.

Nakon što su prošle sedmice objavljene fotografije na kojima je Jamie Foxx u noćnom provodu sa mlađahnom pjevačicom Selom Vave, glasine o nevjeri slavnog oskarovca punile su medijske stranice.

Prema navodima izvora, koji se nalazio u njujorškom restoranu La Esquina u isto vrijeme kada je Katie Holmes ručala u društvu prijetaljica, načuo je kako Katie priča prijateljicama kako se Jamie u potpunosti posvetio poslu, te da nisu zajedno već nekoliko mjeseci.

Navode izvora, američki portal Page Six potvrdio je kontaktiravši blisku prijateljicu glumice koja je izjavila kako su Jamie Foxx i Katie Holmes prekinuli krajem jula, tačnije nekoliko sedmica nakon prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu u povodu ovogodišnje Met Gale.

Jamie Foxx i glumica Katie Holmes svoju ljubavnu vezu pčeli su 2013. godine, odnosno godinu nakon razvoda Katie od glumca Toma Cruisea s kojim ima danas 13-godišnju kćerku Suri.