navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Usred glasina o razvodu

Jennifer Lopez otkazala turneju, pa se obratila fanovima: "Ne bih to učinila da nije apsolutno nužno..."

Kompanija Live Nation, organizator ljetne turneje, u petak je objavila da je ona otkazana, navodeći da "Jennifer uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, porodicom i bliskim prijateljima"

AUTOR: Faktor/People
Objavljeno: 01.06.2024. u 08:26
get url
text
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez otkazala je turneju "This Is Me...", prvu nakon pet godinam piše People.
Kompanija Live Nation, organizator ljetne turneje, u petak je objavila da je ona otkazana, navodeći da "Jennifer uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, porodicom i bliskim prijateljima".
Lopez je u obraćanju fanovima saopćila kako je "u potpunosti shrvana i tužna što ih je razočarala".
  Na svojoj web stranici OntheJLo objasnila je zašto je to za nju bila teška odluka.  
- Molim vas, znajte kako ne bih to učinila da nisam smatrala da je apsolutno nužno. Obećavam da ću vam to nadoknaditi i da ćemo svi ponovo biti zajedno - poručila je pjevačica.
Pjevačica i organizator nisu naveli razlog otkazivanja, no ono dolazi u vrijeme nagađanja o razvodu braka s glumcem Benom Affleckom te glasina o slaboj prodaji karata, piše agencija dpa.
Prije nekoliko sedmica bez objašnjenja je već otkazano niz koncerata u sklopu turneje.
Jennifer Lopez zadnjih je sedmica promovirala novi film "Atlas", a u žiži interesa javnosti već danima je njen brak s Benom Affleckom. Tabloidi su se, naime, raspisali da je brak Lopez i Afflecka na klimavim nogama te da par žive odvojeno.
Ipak, u četvrtak su se pojavili zajedno u javnosti. Fotografirali su na maturi Affleckove najstarije kćerke Violet, a pritom su se čak držali za ruke.
Kako piše Variety, turneja nije otkazana zbog loše prodaje ulaznica.
Glasine o krahu njihova braka ni Jennifer ni Ben dosad nisu javno komentirali.
Na raznim događanjima posljednjih sedmica pojavljivali su se sami, bez vjenčanog prstenja na rukama. Prošle sedmice objavljeno je kako je Lopez zabranila sva pitanja koja uključuju njena supruga i njihov brak na konferencijama za medije i u intervjuima tokom promotivne turneje za njen novi film "Atlas".
Affleck trenutno u Los Angelesu snima film "Računovođa 2" u kojem ponavlja jednu od svojih najuspješnijih uloga.
POVEZANO