navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kraljevski par

Kate Middleton prvi put u javnosti, neki uvjereni da to nije ona: "To je Al, izgleda drugačije..."

Kate je snimljena u društvu supruga princa Williama dok je par bio u posjeti lokalnoj farmi tokom vikenda u Windsoru u Engleskoj

Objavljeno: 19.03.2024. u 13:01
get url
text
Kraljevski par
Kraljevski par
Princeza od Walesa Kate Middleton viđena je u javnosti sedmicu dana nakon kontroverze oko digitalne manipulacije fotografije koju je u na platformi X objavila Kensingtonska palata.
Kate je snimljena u društvu supruga princa Williama dok je par bio u posjeti lokalnoj farmi tokom vikenda u Windsoru u Engleskoj.
Nakon što je objavljena nova snimka odmah su krenule i nove teorije zavjere na društvenim mrežama.
Naime, snimka koju je objavio The Sun, prikazuje nasmiješenu princezu Kate dok s Williamom izlazi iz lokalne trgovine. No, neki sad tvrde da na snimci uopće nije Kate, da je riječ o Al generiranom videu ili čak njenoj dvojnici.
"Pogledajte malo bolje fotografiju i shvatit ćete da to nije Kate, ona ima potpuno drugačije jagodice i lice...", "Čekaj... ko je to dovraga s princem Williamom? Mislite li svi isto što i ja?", "Omggg. Ovi ljudi ne izgledaju kao nijedno od njih dvoje", "Viđao sam fotografije NLO-a bolje kvalitete", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.
"Ovo je dokaz da je žena ok, hajmo je sad ostaviti na miru", "Ok, šta vam još treba kao dokaz?", "To je Kate, ako mislite drugačije trebali biste potražiti psihološku pomoć", pišu. S tim se, čini se, slažu i najveći britanski tabloidi s kojih danas vrište naslovnice poput "Nasmijana Kate je dobro" ili "Hoće li išta ušutkati teoretičare zavjera?"
Podsjetimo, na internetu su se u prethodnom periodu pojavile hiljade teorija zavjera o nestanku princeze Kate koja se u javnosti nije pojavila od kraja prošle godine, a sve je kulminiralo nakon što je kraljevska porodica objavila njenu loše editiranu fotografiju za koju je kasnije sama princeza preuzela odgovornost.
POVEZANO