navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorio dušu

Kevin Costner prvi put govorio o razvodu u javnosti: Znam da sam slomljen...

Slavni glumac razveo se prošle godine u maju nakon 19 godina braka, podijelivši s javnosti detalje toga kako se nosio s "teškim vremenima", priznajući da se osjeća slomljeno nakon svih izazova koje mu je život dao

AUTOR: Faktor/The View
Objavljeno: 21.06.2024. u 08:53
get url
text
Kevin Costner
Kevin Costner
Gostujući u emisiji The View, 69-godišnji glumac Kevin Costner prvi put je javno progovorio o razvodu od Christine Baumgartner, dajući naslutiti da je prolazio kroz teške trenutke i borio se s mnogim problemima.
Slavni glumac razveo se prošle godine u maju nakon 19 godina braka, podijelivši s javnosti detalje toga kako se nosio s "teškim vremenima", priznajući da se osjeća slomljeno nakon svih izazova koje mu je život dao.
Rekao je i kako su zajednička djeca, koji su sada tinejdžeri, jako "dobri klinci".
- Znam da sam slomljen, znam gdje sam. Imao sam uistinu sreće u životu, no to ne znači da me život nije slomio, da nije uzeo od mene velike komade. Zbog toga znam koga želim glumiti u filmovima, ali i ko želim biti u svom životu - rekao je Costner koji s 50-godišnjom Christine ima troje djece - Caydena Wyatta (17), Hayesa Logana (15) i Grace Avery (14).
Kroz razgovor otkrio je i kako je odgajati troje tinejdžera.
- Možda će vas šokirati, no moj život je jako sličan vašem. Osjećam se kao da živim na autoputu i da sam vozač Ubera... - našalio se glumac te dodao:
- Samohrani sam otac... Nisam to želio, no tako je ispalo. Uživam gledati njihove uspjehe. Volim sam se igrati s njima još od vremena kad su bili mali, a sada smo došli do toga da s njima razgovaram o raznim stvarima... Moj se život ne razlikuje od drugih. Imaju razne uspone i padove, no u suštini su jako dobra djeca i osjećam se pravim sretnikom - kazao je glumac.
Osim njih troje, Costner ima i odraslu djecu.
S bivšom suprugom Cindy Silvom dobio je Annie (40), Lily (37) i Joea (36), dok iz veze s Bridget Rooney ima sina Liama (26).
Podsjetimo, u septembru prošle godine Costner je napokon okončao ružnu brakorazvodnu parnicu sa Christine Baumgartner u kojoj je holivudski glumac dobio i malu pobjedu.
Naime, sudija je smanjio potraživanja glumčeve bivše supruge, koja se odnose na alimentaciju, sa 161.000 na 63.000 dolara mjesečno.
POVEZANO