navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata glumica

Meryem Uzerli sa kćerkicom poslala božićnu čestitku i oduševila fanove

Glumica njemačko-turskih korijena kćerku Laru odgaja kao samohrana majka, nakon što ju je 17 godina stariji biznismen Can Ates s kojim je zatrudnila, ostavio

Objavljeno: 25.12.2019. u 10:09
get url
text

Meryem Uzerli, lijepa glumica njemačko-turskih korijena, gljedateljima u regionu najviše poznata po ulozi Hurem u televizijskoj seriji "Sulejman Veličanstveni", uživa u ulozi majke, a to često i pokazuje svojim brojnim fanovima na društvenim mrežama objavljujući fotografije sa kćerkicom Larom.

- U stvarnosti sam vrlo obična, kao i svaka žena. Nisu mi važni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom djevojčicom - izjavila je Lara jednom prilikom.

Meryem je na svom Instagram profilu postavila i čestitku za katolički Božić, na kojoj pozira u društvu svoje Lare, obje obučeni u prigodnu prazničnu odjeću.

"Sretan Božić vašoj porodici želi moja porodica", napisala je Uzerli uz simpatičnu fotografiju sa svojom jedinicom.

Poznata glumica, koja živi u Berlinu, kćerku odgaja kao samohrana majka, nakon što ju je 17 godina stariji biznismen Can Ates s kojim je zatrudnila, ostavio.

Ates se protivio rođenju Lare, jer iz prijašnjih veza već ima dvoje djece, no Meryem je prekinula s njim i odlučila je sama odgajati djevojčicu.

Malena Lara rođena je u februaru 2014. godine, a uz Meryem na porodu je tada bila njena najbolja prijateljica Ana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from my family to yours