navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ostali prijatelji

Mustafa Sandal iznenadio Eminu Jahović poklonom vrijednim 45.000 eura

Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao, kazao je neimenovani izvor

Objavljeno: 17.01.2020. u 15:06
get url
text

Iako su stavili tačku na svoj brak, pjevačica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sanadal ostali su u odličnim odnosima.

Nakon što se prije izvjesnog vremena pojavila glasina da se Emina Jahović po raskidu s turskim biznismenom Sadettinom Saranom pomirila s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, pjevačica je to demantirala.

- Mi smo već ujedinjeni jer imao dvojicu nevjerovatnih dječaka. Mi smo najbolji prijatelji i u dobru i u zlu. Ali kao partneri, ne… I nemamo namjeru… - napisala je Jahović nedavno na svom Instagram profilu nakon pitanja jednog fana, postoji li nada da će se Mustafa i ona "ujediniti" te dodala logotip iz popularne serije "Prijatelji".

Potvrda da je njihov odnos skladan sada stiže i od Sandala, koji je, tako tvrde neki mediji, odlučio obradovati bivšu suprugu skupocjenim poklonom za njen 38. rođendan.

Pjevač je navodno svojoj bivšoj supruzi kupio sat, marke "rolex", vrijedan čak 45.000 eura.

- Bila je zaprepaštena. Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je "iskeširao" 45.000 eura - ispričao je neimenovani izvor.

Navodno, tu nije kraj iznenađenjima.

- Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzni odmor u Švicarsku i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpama - dodao je izvor.