navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nova veza ili...

Nakon prekida sa Katie Holmes: U vilu Jamiea Foxxa doselila mlađahna pjevačica

Glasine o vezi pjevačice i oskarovca pokrenute su prošle sedmice kada su, držeći se za ruke, napustili noćni klub u Los Angelesu

Objavljeno: 23.08.2019. u 14:28
get url
text

Prema pisanju svjetskih medija, u holivudski do Jamiea Foxxa doselila se mlađahna američka pjevačica Sela Vave (21), a slavni glumac i dalje tvrdi kako je njihov odnos isključivo poslovne prirode.

Glasine o vezi pjevačice i oskarovca pokrenute su prošle sedmice kada su, držeći se za ruke, napustili noćni klub u Los Angelesu, a samo nekoliko dana nakon toga, medijima je potvrđeno kako su Foxx i njegova djevojka, glumica Katie Holmes, prekinuli šestogodišnju vezu.

Prema riječima brojnih izvora američkog portala Page Six, Jamie Foxx je u svoju raskošnu vilu u kalifornijskom gradu Thousand Oaks, smjestio 21- godišnju pjevačicu.

Sela Vave i Jamie Foxx

Iako glasnogovornik holivudskog glumca nije želio komentirati medijske napise, 51-godišnji oskarovac videom objavljenim na Instagram storyju dao je do znanja kako raskošnu vilu uistinu dijeli s pjevačicom, ali, kako je kazao, samo joj pomaže u pokretanju muzičke karijere.

- Ed Sheeran je šest sedmica spavao na mom kauču. Nick Cannon je kao 13-godišnjak boravio u mojoj staroj kući, a istu sam stvar odlučio učiniti sa Selom koju smo uzeli pod svoje krilo. S njom želimo postupati kao i sa drugim pjevačima i pružiti joj istu priliku – objasnio je Foxx cjelokupnu situaciju, dodajući kako je razgovarao sa majkom 21- godišnje pjevačice koja u njega ima potpuno povjerenje.

- Nikada ne pokušavamo preći poslovne granice i svima onima koji su u potrazi za skandalom želim poručiti kako je Sela naš muzički umjetnik i dio naše porodice i u mom domu radimo – zaključio je Foxx.