navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
RSG party

Odlična zabava: Među poznatima Mirsad Purivatra, Laka, roditelji Edina Džeke...

Drago mi je da smo na pravi način proslavili najuspješniju godinu naše grupacije. Za dva mjeseca bit će punih 27 godina kako je RSG u domovima širom Bosne i Hercegovine, kazao je, između ostalog, Adnan Osmanagić, vlasnik i direktor RSG-a   

Objavljeno: 19.12.2019. u 22:19
get url
text

Na Holiday Marketu večeras su brojne zvanice uživale u odličnom koncertu Nene Belana&Fiumensa.

Hrvatski kantautor, pjevač i kompozitor pop-rock i zabavne muzike mediteranskog izražaja oduševio je sve prisutne na RSG partyju.

Među zvanicama bili su Mirsad Miro Purivatra, Elvir Laković Laka, Mirela Laković, Amela Radan, Amil Lojo, Dejana Rosuljaš, roditelji Edina Džeke, Adis Škaljo i brojne druge poznate osobe iz kulturnog i javnog života naše zemlje.

{$galerijaFotografija}

Vlasnik i direktor RSG-a Adnan Osmanagić nije krio oduševljenje ovogodišnjom zabavom.

- Drago mi je da smo na pravi način proslavili najuspješniju godinu naše grupacije. Za dva mjeseca bit će punih 27 godina kako je RSG u domovima širom Bosne i Hercegovine. Ponosni smo što se iz godine u godinu osjeti konstantan rast. Već duže vrijeme učvrstili smo lidersku poziciju, bez konkurencije smo najslušaniji u Bosni i Hercegovini i najveća smo radijska grupacija u regionu – kazao je Adnan Osmanagić, vlasnik i direktor RSG grupacije.

Zanimljivo je da će RSG grupacija od naredne godine početi dodijeljivati muzičku nagradu - Emir Čolaković Emčika, koja će biti uručena najboljem bendu.

Podsjetimo, Čolaković je činio prvu i originalnu postavu grupe "Valentino" u kojoj je svirao bas gitaru, a od kraja devedesetih godina radio je kao radijski voditelj.

Slušali smo ga na Anteni Sarajevo i RSG radiju, a način na koji je pričao muzičke priče bio je poseban.

Umro je prije četiri godine u Sarajevu.

 

Antena Sarajevo - RSG zabava
1 od 22
left-arrowright-arrow