navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
I dalje popularni

Paparazzi u Francuskoj u stopu prate Obamu i njegove kćerke

Kako piše Daily Mail, porodica je u Francusku doputovala privatnim avionom, a za specijalitete koje su jeli u restoranu "La Mirande" u Avignonu nisu žalili novac

Objavljeno: 17.06.2019. u 11:46
get url
text

Bivši američki predsjednik Barack Obama ljetni odmor provodi na jugu Francuske sa suprugom Michelle i kćerkama Sashom i Malijom.

Obame u Francuskoj borave već nekoliko dana, a njihov svaki korak pomno prate mnogobrojni paparazzi - od obilaska znamenitosti i kupovine voća na pijaci, pa do večera u ekskluzivnim restoranima...

Kako piše Daily Mail, porodica je u Francusku doputovala privatnim avionom, a za specijalitete koje su jeli u restoranu "La Mirande" u Avignonu nisu žalili novac - naime, jedan obrok u ovom restoranu košta oko 95 eura po osobi.

Kao bivši predsjednik, Barack Obama prima naknadu od preko 200.000 dolara godišnje, no to mu, naravno, nije jedini prihod. Pojavljuje se na raznim konferencijama kao govornik, a pred toga, knjiga memoara koju je napisala njegova supruga Michelle i koja je postala svjetski bestseler omogućila je porodici Obama da znatno "podeblja" svoj budžet. 

Michelle i Barack Obama također su potpisali produkcijski ugovor sa mrežom Netflix, ali za sada nije poznata vrijednost ugovora.