navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularni hrvatski pjevač

Petar Grašo otkrio spol drugog djeteta koje čeka sa suprugom Hanom: "Ja sam sretan čovjek"

Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok, rekao je Grašo kroz smijeh

AUTOR: Faktor/InMagazin
Objavljeno: 14.06.2024. u 07:33
get url
text
Petar i Hana Grašo
Petar i Hana Grašo
Pjevač iz Hrvatske Petar Grašo presretan je što će do kraja ove godine u njegovu porodicu stići još jedna beba.
Kako je nedavno otkrio, njegova supruga Hana Huljić Grašo je trudna, a Petar je otkrio i spol za InMagazin.
Nakon što su u julu 2022. dobili kćerku Albu, sada im stiže dječak.
Grašo je ispričao kako se osjeća njegova trudna supruga.
- Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok - rekao je Grašo kroz smijeh.
Njihova malena Alba uskoro će proslaviti drugi rođendan, a Hana je svojedobno rekla kako uživa u svakom trenutku s njom jer zna da će brzo odrasti.
- Možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život - kazala je Hana.
Petar je rekao kako je Alba vrlo živahno dijete, kao i sva djeca te dobi.
- Radoznala, svojeglava, jako puno pjeva, galami, počinje sad polako pričati. I sad se ono trudimo ne pretvoriti u dosadne roditelje koji kažu vidi, rekla je ću-ću, baba. Trudimo se zadržati tu ushićenost unutar sebe, ali kao svako dobro dijete, divlja je, slatka je i raste u ljubavi što je najvažnije - kazao je Grašo te dodao:
- Ja sam sretan čovjek što sam okružen ljudima koje volim i ljudima koji me vole. I kad se porodica zapravo širi, još se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba.  
POVEZANO