navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Francuska

Počeo je Filmski festival u Cannesu, počasnu nagradu dobila Meryl Streep

Publika je dobitnicu počasne nagrade Meryl Streep pozdravila ovacijama, a na pozornici ju je dočekala francuska glumica Juliette Binoche

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 15.05.2024. u 09:02
get url
text
Meryl Streep
Meryl Streep
Filmski festival u Cannesu službeno je počeo sinoć kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno pozorište Grand Theatre Lumiere kako bi odale počast holivudskoj glumici Meryl Streep, kojoj je uručena počasna Zlatna palma.
Glumačkoj ekipi francuske komedije i uvodnog filma festivala Drugi čin, pridružio se ovogodišnji žiri na čelu s rediteljicom Gretom Gerwig.
Uoči ceremonije, francuski pjevač Zaho de Sagazan izveo je Modern Love Davida Bowieja u čast crno-bijeloj plesnoj sceni iz filma Frances Ha.
Publika je dobitnicu počasne nagrade Meryl Streep pozdravila ovacijama, a na pozornici ju je dočekala francuska glumica Juliette Binoche.
- Promijenili ste način na koji gledamo na žene u svijetu filma - rekla je Binoche.
Streep, čija duga lista filmova uključuje Smrt joj dobro pristaje, Mamma Mia! i Željezna lady, navela je brojne ljude kojima je htjela zahvaliti.
  Na svečanost uoči ceremonije otvaranja festivala stigla je odjevena u outfit koji je pravo oličenje elegancije na francuski način.  
Sedamdesetčetverogodišnja glumica odjenula je elegantno bijelo odijelo. Hlačama na crtu i oversized sakou glumica je pridodala elegantnu košulju na tamnoplave prugice.
Kako bi cijela kombinacija bila još upečatljivija i stilski zanimljivija, Streep se odlučila za srebrene stiletto cipele, ali i za velike crne sunčane naočale i slamnati šešir sa širokim obodom.
@hollywoodreporter #barbie director #gretagerwig makes emotional remarks as she is introduced as #cannes2024 ♬ original sound - The Hollywood Reporter
POVEZANO