navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumac živi u Los Angelesu

Popularni Čombe objavio fotografiju sa sinom i oduševio fanove: "Ništa slađe danas nisam vidjela..."

Miraj Grbić u braku je sa Marijom Omaljev, također glumicom. Imaju dvoje djece, kćerkicu Billie, koju su dobili 2021. godine, te sina Rivera koji je rođen krajem prošle godine

Objavljeno: 26.03.2024. u 15:16
get url
text
Miraj Grbić sa sinom Riverom
Miraj Grbić sa sinom Riverom /
FOTO: MIRAJ GRBIĆ/INSTAGRAM
Glumac Miraj Grbić oduševio je brojne pratitelje objavom predivne fotografije na Instagramu na kojoj u naručju drži svoga sina.
Uz fotografiju, koja je za kratko vrijeme pobrala sve moguće simpatije glumčevih fanova, napisao je:
"Samo ću sekundu zažmiriti 2".
Miraj Grbić, poznati glumac, nije samo talentirani umjetnik nego i posvećeni otac koji voli provoditi vrijeme sa svojom porodicom.
Njegova fotografija sa sinom naišla je na veliki broj pozitivnih reakcija, a mnogi su komentirali kako je divno vidjeti Miraja u ulozi brižnog oca.
"Ništa slađe danas nisam vidjela od tog malog anđela sa tim tako medenim obraščićima", "Preslatko", "Čombe legenda i otac za 10"..., samo su neki od brojnih komentara na Instagramu. 
Podsjetimo, Miraj Grbić u braku je sa Marijom Omaljev, također glumicom. Imaju dvoje djece, kćerkicu Billie, koju su dobili 2021. godine, te sina Rivera koji je rođen krajem prošle godine.
Par je u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles.
Miraj, koji je domaćoj publici najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", do sada je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su S.W.A.T. i "Santa Clarita Diet"te filmskim ostvarenjima, od kojih je najznamenitija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.