navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Twitter

Poznati fudbaler o najnovijem skandalu: Nisam ušao u lift sa djevojkom

Wayne je proteklog vikenda snimljen u holu jednog hotela s nepoznatom djevojkom nakon sedmosatnog partijanja u Vancouveru u Kanadi, kada je fotografiran kako grli nepoznate dame

Objavljeno: 29.08.2019. u 21:54
get url
text

Wayne Rooney ljutito je odgovorio na medijske natpise o navodnoj prevari supruge Coleen s misterioznom djevojkom nakon jednog noćnog izlaska.

Britanski fudbaler snimljen je u holu jednog hotela s nepoznatom djevojkom nakon sedmosatnog partijanja u Vancouveru u Kanadi proteklog vikenda, kada je fotografiran kako grli nepoznate dame.

Wayne se o svemu oglasio na Twitteru gdje je napisao poprilično ljutiti status i prozvao magazin The Sun.

-The Sun je ovog vikenda objavio priču na naslovnici prema kojoj sam neku djevojku odveo do hotela u kojem sam bio s momčadi. Oni znaju da to nije istina i da nisam to učinio. Koriste moje i ime moje porodice kako bi prodali novine. Ništa se nije dogodilo između mene i niti jedne djevojke te noći u Vancouveru. Nisam ušao u lift sa djevojkom s kojom su me snimili u holu hotela. Djevojka u noćnom klubu bila je jedna od mnogih koje me traže autograme ili fotografije. Fotografije koje je The Sun objavio snimio je samostalni fotograf koji me pratio kao i članove tima, bez našeg znanja i dozvole. Fotografije prodane novinama su odabrane i uređene kako bi stvorile senzacionalnu i u potpunosti neistinitu priču o meni. Ona šteti mojoj porodici i nije nešto što sam spreman podnositi - napisao je 33-godišnji Rooney.

Poznati fudbaler iza sebe ima historiju prevara i seks skandala, ali do sada mu je supruga sve opraštala. Bijes bi iskalila u shoopingu, a nakon nekoliko mjeseci ljutnje opet bi mu se vratila. Međutim, izvori bliski paru tvrde kako je i njenom strpljenju došao kraj.

Izgleda kako Coleen, sa kojom Wayne ima četiri sina, ni ovog puta ne želi razvod, iako je viđena da u Londonu šeta bez vjenčanog prstena, nego želi pronaći novi način kako urazumiti supruga. Ponovo je našla rješenje u svom bratu Anthonyju McLoughlinu. Naime, Anthony je već pazio na Waynea kada se on tek odselio u SAD, gdje trenutno igra za DC United.

Bio je na usluzi Coleen, koja ga je zaposlila kao ličnog asistenta, a on je Rooneyja kontrolisao da ne pije i izlazi sa ljepoticama. Prema tvrdnjama osoba bliskih porodici, Coleen od Wynea sada traži da prekine ugovor u SAD-u i vrati se kući u Veliku Britaniju.