navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U 76. godini

Preminuo Rocky, hrvač i otac holivudske zvijezde Dwaynea Johnsona

Osim što je oblikovao svoga sina u najmlađim danima nakon kojih je izrastao u globalnu filmsku zvijezdu, Rocky je i sam bio profesionalni hrvač. S nastupima u ringu započeo je još 1960. godine kao tinejdžer pod nadimkom "Soul Man"

Objavljeno: 16.01.2020. u 19:49
get url
text
Johnson: Posebna veza sa ocem
Johnson: Posebna veza sa ocem

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u 76. godini, preminuo je profesionalni hrvač Rocky Johnson, otac Dwaynea Johnsona, potvrdila je Svjetska hrvačka zabava (WWE).

Osim što je oblikovao svoga sina u najmlađim danima nakon kojih je izrastao u globalnu filmsku zvijezdu, Rocky je i sam bio profesionalni hrvač. S nastupima u ringu započeo je još 1960. godine kao tinejdžer pod nadimkom "Soul Man", a o kakvom talentu se radilo svjedoči podatak da je brzo napredovao te na kraju završio u WWE organizaciji u kojoj je nastupao i njegov sin.

The Rock je čak tumačio ulogu svoga oca u jednoj epizodi serije "Lude sedamdesete", a dokaz da su bili iznimno bliski stigao je 2008. godine kada je Dwayne indoktrinirao svoga oca u hrvačku kuću slavnih.
Holivudski glumac nerijetko s pratiteljima voli dijeliti trenutke iz svog života, pa iznimka nisu bili ni trenutci provedeni s ocem Rockyjem. Njihova posljednja zajednička objava na Instagramu prikazuje bezuvjetnu ljubav koju su imali jedan prema drugome.

"Svi mi imamo problematičan odnos s našim očevima. Moj tata je nedavno bio na operaciji kuka poslije koje me nazvao i rekao da mu treba veći i udobniji auto zbog bolova. Samo sam mu rekao da ode u salon automobila i da odabere jedan, a ja ću riješiti sve ostalo. Nekoliko sati kasnije mi je poslao ovu fotografiju", napisao je Dwayne pa otkrio kakav je odnos dvojac imao u mladosti.

"Moj otac je bio iznimno strog. Tukao me i tjerao da idem u teretanu kad sam bio samo maleni dječak. Tada sam ga zbog toga mrzio, ali sada kao odrastao muškarac sam mu na tome neizmjerno zahvalan", stoji u emotivnoj objavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all got daddy issues lol. My pops just had his hip replaced and called me and said “Hey Mr. D the surgeon really feels like I should have a bigger car since my hip rehab..” I cut my dad off and just started laughing because I knew what he was hustling for. I said “say no more..I got you.. just go down and pick out what you want” then we hung up and hours later I get this pic. Lol. Hey my old man was a tough MF on me. He’d kick my ass from one side of the gym to the other for years. I hated it when I was a kid, but grateful for it as a man. Im lucky I could do this and thanks for the ass kickins. Thanks Shawn Burnett and Ed Morse Cadillac for handling business for me and finding the gold bow. #MyDoctorSaid #NewHipsAndWhips

A post shared by therock (@therock) on