navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Američki mediji

Robert De Niro razvodi se nakon više od 20 godina braka?

Izvor blizak glumcu tvrdi da De Niro (75) više ne živi sa svojom 63-godišnjom suprugom Grace Hightower, a prekid veze će navodno uskoro i službeno objaviti

Objavljeno: 21.11.2018. u 10:54
get url
text

Poznati američki glumac Robert De Niro razvodi se nakon više od 20 godina braka, pišu američki mediji.

Izvor blizak glumcu tvrdi da De Niro (75) više ne živi sa svojom 63-godišnjom suprugom Grace Hightower, a prekid veze će navodno uskoro i službeno objaviti. 

Robert i Grace su se vjenčali 1997. godine, a ovo im nije prvi prekid. Već nakon dvije godine braka glumac je zatražio razvod, ali par je ipak prevazišao tu krizu i ostali su zajedno. Godine 2004. su obnovili bračne zavjete, a zajedno imaju dvoje djece, 20-godišnjeg Elliota i šestogodišnju Helen. 

Glumac je o svojoj supruzi vrlo rijetko javno govorio, ali je u jednom intervjuu iz 2013. otkrio svoj "recept" za sretan brak. 

- Brak uključuje mnogo davanja i primanja, ali i držanja vlastitih principa jer tako čuvate poštovanje koje ste imali na početku - rekao je De Niro. 

De Niro je od 1976. do 1988. bio u braku s glumicom Diahnne Abbott s kojom ima sina Raphaela, a s bivšom djevojkom Toukie Smith ima blizance Aarona i Juliana.