navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Život slavne glumice

S njom je želio neraskidivu vezu: Kelly Preston bila je velika ljubav Georgea Clooneyja, kćerima su dali isto ime

Kelly Preston preminula je 2020. u 58. godini nakon borbe s rakom dojke. Bila je u braku s Johnom Travoltom, a ljubavne priče Kelly i Georgea mnogi se i dalje sjećaju

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 01.04.2024. u 08:49
get url
text
Kelly Preston
Kelly Preston /
FOTO: THE REAL KELLY PRESTON/INSTAGRAM
George Clooney (62), kojeg zovu vječnim zavodnikom, našao je sreću uz advokaticu Amal Alamuddin, s kojom se vjenčao 2014. godine i dobio blizance.
Međutim, krajem 80-ih godina prošlog stoljeća slavni glumac sve što je htio bila je neraskidiva veza s glumicom za kojom i dalje žali.
Riječ je o Kelly Preston, kojoj su tepali da je jedna od najljepših žena u Hollywoodu.
Kelly je preminula 2020. u 58. godini nakon borbe s rakom dojke. Bila je u braku s Johnom Travoltom, a ljubavne priče Kelly i Georgea mnogi se i dalje sjećaju.
Glumcu je ta veza s Kelly bila najvažnija stvar, kako je sam govorio.
Preston se 1985. udala za Kevina Gagea, ali to nije bio sretan brak pa se razvela nakon dvije godine.
Kelly i George susreli su se nakon njenog kraha braka i to na zabavi na koju ih je pozvao zajednički agent. George ju je provozao na svom motoru Harley-Davidson i očarao.
Brzo su se odlučili na zajednički život, no njihova ljubavna priča nije dugo trajala unatoč tome što su mnogi govorili da je bila fatalna.
Razišli su se 1989, a onda se Kelly zabavljala s Charliejem Sheenom, s kojim se zaručila i prekinula zaruke. George se kasnije oženio sa Amal, a Kelly se udala za Travoltu, a oboje su dobili kćerku kojoj su dali isto ime - Ella.