navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hrvatska pjevačica

Severina progovorila o svojih devet posebnih muškaraca

Objavljeno: 02.04.2024. u 20:34
get url
text
Popularna pjevačica Severina (51) posvetila je novu objavu na svom Instagramu njenim najvažnijim muškarcima.
- Ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih... - počela je objavu pjevačica.
Zatim je upitala pratitelje koji im je omiljeni član benda.
 - Neoženjen, visok, crn, mlad, najbolji gitarista Balkana i šire Ivan Pešut (ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji instrumentalni album (izvođač i producent) i za producenta pop albuma godine). Kad Dario Mihić zapjeva - sve stane, kao da se resetiramo i koncert može krenuti ispočetka. Bilo bi mi žao da ode, ali mu držim fige da uspije u onom što želi. Go baby, you rock! Najbolji jazz basist svih vremena i nevremena Henry Radanović prestao je brojati nagrade Status, sad samo broji lovu i uživa u penziji - napisala je popularna Severina.
- Super Mario (Novaković), najmlađi, ali vođa benda, ima respect svih "teškaša" na bini. Svi smo ponosni na njega. Naročito Alenka Milano, koja mu je i svojevrsna mentorica i koja je spiritus movens naše družine. Takve dvije se ne rađaju. Osim možda Daria Hodnik, koja nas osvaja svojim vokalom. Žao mi je bilo kad je Ivo Popeskić otišao iz benda, ali postao je glavni producent Porina. Zaslužan je za brdo dobre muzike i umjetnika, ali ja ga volim jer je duhovit do boli. Love youuu! - dodala je pjevačica.
Zahvalila se i ostalim članovima benda, a za jednog je dodala da je njen "vjetar u leđa".
- Bruno Urlić je naš dobri duh još od "prije Krista", on svojom violinom oplemeni svaku pjesmu i koncert. Volimo te, Brunči. Trubači Antonio Geček i Zvonimir Bajević sviraju sa svima, ali s nama im je najbolje, jer su i oni tad najbolji. Mijenjam sve, al‘ bubnjara ne. Damir Šomen je moj vjetar u leđa, u noge koje same krenu kad on zasvira. On ne lupa, on svira bubnjeve, on ih jede, on je simply the best! - napisala je pjevačica u opisu.

Link nije pronađen u datom HTML sadržaju.

POVEZANO