navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni kuhar

Sreća je potpuna: Šestero djece Gordona Ramsayja na okupu, a razlog je poseban

Najmlađi Jesse došao je na svijet krajem 2023. godine

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 11.03.2024. u 19:47
get url
text
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay /
FOTO: GORDON RAMSAY/INSTAGRAM/SCREENSHOT
Televizijska voditeljica i supruga slavnog kuhara Gordona Ramsayja, Tana Ramsay, objavila je, u povodu Majčinog danna, na Instagramu dvije fotografije svojih šestero djece, na kojima se može vidjeti i najmlađi član porodice.
- Sretan Majčin dan svima, šaljem ljubav pogotovo onima kojima je današnji dan izazovan. Osjećam se blagoslovljeno što sam mama ovim nevjerovatnim ljudima - napisala je supruga britanskog kuhara Gordona Ramsayja uz fotografije, na kojima su 25-godišnja Megan, 24-godišnja Holly, 24-godišnji Jack, 22-godišnja Matilda, 4-godišnji Oscar i tek četiri mjeseca star Jesse.
Na prvoj fotografiji šesteročlana družina stoji i pozira, a najstarija Megan drži najmlađeg od njih u rukama.
Na drugoj fotografiji braća i sestre smjestili su se na kauču pored bazena. Oscar sjedi u krilu starijeg brata, a Jesse se ovoga puta našao u rukama sestre Holly.
Mali Jesse došao je na svijet krajem 2023. godine, nekoliko dana nakon što je slavni kuhar, najpoznatiji po showu "Hell‘s Kitchen", proslavio svoj 57. rođendan.
- Kakav odličan rođendanski poklon. Dobro došao Jesse James Ramsay. Još jedno klupko ljubavi u Ramsay brigadi. Tri dečka, tri djevojčice - gotovo - objavio je Gordon sretne vijesti sa zaključkom da je porodica sada potpuna.
Gordon i Tana vjenčali su se 1996. godine, a posljednju trudnoću skrivali su od očiju javnosti, iako je sam Gordon u nekoliko navrata priznao kako bi njegova supruga voljela imati još jedno dijete.
Tanina se želja ostvarila, a kuhar je na pragu šezdesete ponovo dobio prinovu.
Jednom prilikom je priznao da je sa svakim djetetom sve bolji otac.
- Sve ono u čemu si loš prvi put, kasnije budeš sve bolji i bolji - kazao je.