navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Skandal

Svjetska zvijezda brutalno udara i maltretira tadašnju curu, snimak užasa "procurio" u javnost

Snimak je nastao 5. marta 2016. a prikazuje poznatog muzičara, producenta i poslovnog mogula tokom brutalnog incidenta

AUTOR: CNN
Objavljeno: 17.05.2024. u 22:35
get url
text
CNN je ekskluzivno objavio snimke nadzornih kamera iz hotela u Los Angelesu koji prikazuju poznatog repera Seana "Puff Diddyja" Combsa kako fizički zlostavlja svoju tadašnju djevojku Cassie Ventura.
Svađa i nasilje koje je prikazano na snimku poklapa se s navodima u tužbi koju je Ventura podnijela u novembru 2023. godine.
Snimak je nastao 5. marta 2016. a prikazuje poznatog muzičara, producenta i poslovnog mogula tokom brutalnog incidenta koji se, prema tužbi, dogodio u danas zatvorenom hotelu InterContinental u Century Cityju.
Na snimku se vidi kako Cassie Ventura izlazi iz hotelske sobe i odlazi do lifta. Za njom dojuri Diddy, koji na sebi ima tek peškir oko struka.
Hvata je za potiljak i silovito baca na pod. Jednom rukom sve vrijeme drži peškir, a zatim je udari nogom. Dok je djevojka na tlu, Combs dohvaća njenu torbicu i kofer s poda u blizini lifta.
Okreće se prema njoj i ponovo je udara nogom dok ona nepomično leži na tlu. Zatim je krene vući po podu prema sobi.
Ventura potom ipak ustaje. Polako skuplja predmete s poda i kreće prema telefonu na zidu hodnika. Combs se vraća do nje. Na ogledalu koje se nalazi preko puta nadzornih kamera prikazan je Diddy kako, čini se, ponovno tuče Venturu.
Nekoliko sekundi kasnije on sjeda na stolicu, grabi predmet sa stola i snažno ga baca prema Venturi. Potom se vidi kako se Combs udaljava, a onda ponovno vraća prema djevojci. U tom trenutku se otvaraju vrata lifta i čini se da neko izlazi.
Cassie Ventura odbila je komentirati videosnimak koji je možete vidjeti na CNN-u.
- Uznemirujući video samo je dodatno potvrdio nasilno i predatorsko ponašanje Combsa. Riječi ne mogu opisati hrabrost i snagu koju je Cassie Ventura pokazala kada je odlučila javno istupiti i otkriti istinu o njemu - rekao je njen advokat Douglas H. Wigdor.
Sean Combs i manekenka pjevačica Cassie Ventura bili su u ljubavnoj vezi između 2007. i 2018. godine.
Prema njenoj tužbi, Combs je bio ekstremno alkoholiziran kada ju je udario u lice, zbog čega je dobila modricu na oku.
U tužbi se navodi da je Cassie Ventura napustila hotelsku sobu kada je Combs zaspao. On se međutim probudio i slijedio je iz hodnik dok je vikao na nju.
POVEZANO