navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nema-ima krize

William i Kate koriste se svim sredstvima kako bi ušutkali tračeve

Za muško finale između Novaka Đokovića i Rogera Federera, Kate Middleton je izabrala odjenuti midi dizajnersku haljinu Emilije Wickstead vrlo ženstvenog kroja od 3.000 KM  i bež Aldo cipele

Objavljeno: 15.07.2019. u 11:12
get url
text

Nakon što je subotu provela u ugodnom ženskom društvu, kada je meč Serene Williams gledala uz vojvotkinju od Sussexa i svoju sestru Pippu, nedjelja i muško finale je već unaprijed bilo rezervirano za izlazak uz supruga.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea stigli su pogledati najuzbudljiviji meč prestižnog Wimbledona.

Za muško finale između Novaka Đokovića i Rogera Federera, Kate Middleton je izabrala odjenuti midi dizajnersku haljinu Emilije Wickstead vrlo ženstvenog kroja od 3.000 KM  i bež Aldo cipele. Baby plavu boju izabrao je i princ William koji je odjenuo košulju iste nijanse koju je kombinirao s malo tamnijom kravatom.

Unatoč tome što ih u posljednje vrijeme prati glas da njihov idilični brak ima trzavice, Kate i William odlučili su poruku da je sve u najboljem redu poslati i svojom odjećom. Odjenuli su istu nijansu baby plave, a William je šarmiranje organizatora i skupljača loptica prepustio svojoj supruzi što je Kate s velikim osmijehom i učinila. Na otoku ne prestaju šuškanja da joj je princ bio nevjeran i to dok je vojvotkinja bila trudna s njihovim trećim djetetom - princom Louisom. I dok se s kraljevskih dvora pravnim koracima bore protiv napisa o aferi, do tada se par bori tako što zajedno obavljaju svoje službene dužnosti, objavile su agencije.