Svega 20 minuta prije nego što se svojim automobilom zabila u kuću, glumica Anne Heche pozirala je nasmijana s vlasnikom trgovine koja prodaje perike.

On je opisao susret, nesvjestan da će uskoro doznati da je glumica u teškom stanju nakon što je izazvala jednu saobraćajnu nesreću, pobjegla, a potom udarila u zgradu u Los Angelesu.

- Danas sam upoznao Anne Heche, kupila je crvenu periku... Volim Venice Beach - napisao je pored fotografije na kojoj se on i Heche smiješe u kameru.

Netom nakon te fotografije Heche je sjela u automobil kojim se zabila u kuću u Los Angelesu.

Njen automobil se zapalio, a ona je zadobila teške povrede mozga i opekotine po tijelu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glass Hair Design (@glasshair)

Nakon što su ljekari porodici rekli da joj je mozak preteško povrijeđen da bi se izvukla, porodica je odlučila donirati njene organe.

- Moj brat Atlas i ja ostali smo bez mame. Nakon šest dana nevjerovatnih emotivnih zaokreta, na kraju osjećam samo duboku tugu, bez riječi sam. Nadam se da se moja majka oslobodila patnje i da sad počinje istraživati ono što vjerujem da je njena vječna sloboda - poručio je njen sin Homer nakon vijesti da je glumica preminula.

Iako je očito da se i dalje borila s traumama iz djetinjstva, s fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama čini činilo se da Anne konačno živi sretan život.

Posljednju svoju fotografiju objavila je 14. jula.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

- Lijepi trenuci na setu s braćom Lawrence - napisala je pod fotografije s Joeyem Lawrenceom, njegovom suprugom Samanthom i bratom Andrewom.

Daily Mail piše da je dobila malu ulogu u romantičnoj komediji Frankie Meets Jack, koja se snimala u Braintreeju u Massachusettsu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Snimanje filma je završeno sredinom jula, a očekuje se da će biti objavljen sljedeće godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawns Light Media (@dawnslightmedia)

Izvor: Faktor/Daily Mail