navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zvijezde

Ako još ne znate gdje ćete za Novu godinu, odluku donesite prema horoskopskom znaku

Ako ste neodlučni, u tome vam može pomoći vaš horoskopski znak

Objavljeno: 28.12.2019. u 22:59
get url
text

Neki ljudi su još u oktobru isplanirali svoju novogodišnju večer, ali većina je sve ostavila za decembar. Međutim, iako se doček približava, neki i dalje ne znaju kako žele ući u 2020. godinu.

Ako ste neodlučni, u tome vam može pomoći vaš horoskopski znak, piše Elite Daily.

Evo što će znakovima zodijaka najviše goditi u novogodišnjoj noći.

Ovan

Ništa ne pokreće Ovna bolje od dobrog izazova. Iznajmljivanje stana s prijateljima u posljednjem trenutku u nekom vama zanimljivom mjestu i planiranje zabave mogu biti pravi test za vaše organizacijske sposobnosti. Kada sve sredite, osjećat ćete se kao da ste odradili posao stoljeća.

Bik

Bikovi vole opuštanje, mir i stabilnost, zbog čega bi im najviše odgovaralo okupljanje nekoliko bliskih prijatelja za Novu godinu. Pozovite najbliže i uživajte u opuštenoj večeri uz film ili čavrljanje. Probudit ćete se s osmijehom prvog dana 2020. godine.

Blizanci

Blizanci mogu razgovarati danima i zato im neće biti problem najluđu noć provesti na tulumu s velikim brojem ljudi. Domaćinu će biti drago što ste tu jer zabava počinje tek kada se vi pojavite.

Rak

Rakovi vole toplinu doma čak i za Novu godinu. Zato bi Raku najviše odgovaralo ostati kod kuće s voljenom osobom i maziti se s njom cijelu noć dok gledaju film ili novogodišnji program. Mnogima ovo zvuči kao sasvim obična noć, ali je za Raka to poseban događaj.

Lav

Vi uvijek volite biti zvijezda večeri pa to očekujete i za doček. Izaberite mjesto na kojem možete zasjati punim sjajem, pokazati novu odjevnu kombinaciju koju ste kupili i uživati u pažnji koju zaslužujete.

Djevica

Vrijeme je da se malo opustite i priuštite sebi provod kakav zaslužujete. Vama bi najviše odgovaralo otići na spontano putovanje, prepustiti se trenutku i uživati na nekom drugačijem mjestu. Najbolje bi bilo sa sobom povesti nekoliko bliskih prijatelja i imat ćete noć i put za pamćenje.

Vaga

Vage su zaljubljene u mir i harmoniju i tako bi ušle i u 2020. godinu, ali bi im zapravo odgovaralo učiniti nešto drugo. Izađite među ljude koje volite, opustite se, izludirajte se i vidjet ćete koliko ćete sretniji dočekati iduću godinu.

Škorpion

Tvrdoglave Škorpione teško je nagovoriti da rade nešto za Novu godinu ako su oni zamislili sasvim drugu stvar. Ako želite provesti večer s partnerom ili sami, u tome vas niko ne treba ometati. Ostanite dosljedni sebi jer samo tako ćete se osjećati najbolje u novogodišnjoj noći.

Strijelac

Strijelci su avanturisti i najviše bi ih usrećila kupovina karata za koncert u posljednjem trenutku jer oni vole spontana zadovoljstva. Ako uz pjesmu i ples dočekate 2020. godinu, dugo ćete pamtiti ovu novogodišnju noć.

Jarac

Jarčevi su zreli i čvrsti, ali to ne znači da će im biti dosadno za Novu godinu. Okupite svoje društvo i idite u luksuzni restoran. Vaš trbuh i vaše srce bit će puni pri ulasku u 2020. godinu.

Vodenjak

Vodenjaci su potpuno jedinstveni, što mogu pokazati i kroz originalne i fascinantne plesne pokrete u novogodišnjoj noći. Idite u lokalni bar ili klub s najbližim prijateljima i ne suzdržavajte se od plesa. Tako ćete na najbolji način ući u iduću godinu.

Ribe

Ribe ne moraju raditi apsolutno ništa za Novu godinu. Opuštanje uz čašu vina u toploj kupki idealan je plan za vas jer vi znate uživati u samoći. Nema ničeg pogrešnog u ispunjavanju želja koje ne uključuju druge – pratite svoje srce i resetirajte se prije ulaska u 2020.