navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kultno ostvarenje

Anne Hathaway otkrila: "Bila sam deveti izbor za ulogu u filmu "Vrag nosi Pradu"

Možete li u ulozi zbunjene, ali uporne Andy iz filma "Vrag nosi Pardu" zamisliti bilo koga osim Anne Hathaway?

Objavljeno: 22.02.2021. u 09:22
get url
text

Poznata glumica otkriva kako uopće nije bila ni u najužem izboru za glavnu ulogu u kultnom filmu koji je osvojio gledatelje diljem svijeta.

Kakav bi film "Vrag nosi Pradu" bio bez Anne Hathaway u ulozi ambiciozne i smušene Andy, teško je zamisliti, no čini se da su tvorci tog kino hita imali poprilično dobru viziju filma s različitim glumicama u glavnoj ulozi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@tbone.streep)

Film "Vrag nosi Pradu", nastao je prema istoimenoj knjizi Lauren Weisberger, koja je prije nego što je napisala knjigu o "šefici iz pakla" radila kao lična pomoćnica Anne Wintour.

Knjiga je 2003. godine oduševila čitatelje, a adaptacija na filmskom platnu, uz fantastičnu Meryl Streep u ulozi šefice Mirande Priestly i Anne Hathaway u ulozi njene pomoćnice Andy, osvojila svijet.

Anne, koja se još kao tinejdžerica proslavila filmom "Princezini dnevnici" protekle sedmice nastupila je u emisiji "RuPaul’s Drag Race" gdje je otkrila zanimljivu činjenicu zbog koje je film mogao izgledati potpuno drugačije.

Naime, takmičarka po imenu Rose upitala ju je da li se ikada morala "zubima i noktima boriti za neku ulogu", a Anne je odgovorila: "Sad ću vam odati nešto sočno!"

- Bila sam tek deveti izbor za ulogu u filmu "Vrag nosi Pradu". Ali, dobila sam je! Nikada nemojte odustati - poručila je takmičarima.

U jednom ranijem intervjuu, reditelj David Frankel otkrio je da je birao između 100 glumica u potrazi za Andy te da je jako želio da ju glumi Rachel McAdams, koja je ulogu odbila više puta.

Zanimljivo je i da je Meryl Streep zamalo odustala od uloge Mirande Priestly i to zato što je mislila da neće biti uspješan.