Glumica je priznala da želi biti majka

Nakon što se zvijezda turskih sapunica Burak Özçivit (33) povukao iz javnosti, počele su kružiti glasine da je njegova supruga, Fahriye Evcen (32) trudna. Par je nedavno šetao jednim shopping centrom kada su ih "zaskočili" novinari koji su jedva dočekali upitati ih nekoliko pitanja.

Prvo pitanje koje je "mučilo" javnost je njezina trudnoća. Glumica je priznala da želi biti majka, ali još nije pravo vrijeme.

- Novinari nas stalno požuruju - rekla je Fahriye.

Također, nedavno je njen otac bio u lošem zdravstvenom stanju te je podvrgnut operaciji tumora.

- Sve je prošlo dobro i operacija je bila uspješna. Tata se sada oporavlja - izjavila je Evcen.

Za Buraka se pisalo da pati od sindroma "sagorijevanja", ali je on to demantirao i rekao da su mu novinari pripisali tu dijagnozu.

Glumcu su se zaredali poslovni neuspjesi. Nakon što je saznao za bolest punca, osjećao se depresivno i htio je odmor. Kako je svojedobno rekao, kada se dobro odmori vraća se poslu. Također, zbog njegovog povlačenja iz javnosti nagađalo se da mu ne cvjetaju ruže u braku, ali se ipak čini da je sve u najboljem redu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Dok si ih novinari "gnjavili", Fahriye je iskoristila priliku i rekla da je sretna što je u braku upravo s njim.

- Vrlo sam ponosna jer je moj suprug u top 100 glumaca prema stranici IMDB. On to zaslužuje - rekla je s oduševljenjem.

Burak je poznat kao Bali-beg u "Sulejmanu veličanstvenom" te po ulozi u seriji "Bit ćeš moja". Nekada je bio najpoželjniji turski neženja, ali je u junu prošle godine rekao sudbonosno "da" glumici.