navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bombaj štampa

Branko Đurić Đuro: Drago nam je da još ima publike koja voli rokenrol i koja razumije naše poruke

Bombaj štampa obradovala je publiku novim singlom "Udari me nečim" koji bi trebao biti najava za dugoočekivani album grupe.

Objavljeno: 03.06.2020. u 12:50
get url
text

Muziku za novi singl radio je Nedim Babović, dok su on i Branko Đurić Đuro zajedno pisali tekst. Pjesma je snimljena u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, a Babović je miksao u kućnom studiju.

- Zadovoljni smo reakcijom na novu pjesmu. Drago nam je da još ima publike koja voli rokenrol i koja razumije naše poruke - kaže na početku razgovora za Faktor Branko Đurić Đuro.

Kao i većina umjetnika širom planete, muzičar i glumac je svoje radne obaveze zbog situacije sa koronavirusom stavio na čekanje.

- Sve stoji. Nekako je cijeli svijet na čekanju. Pritisnuli smo znak pauze i čekamo vrijeme kada ćemo ponovo moći da dišemo punim plućima. Mi smo koncertni bend i to volimo da radimo. Dosta nastupa nam je otkazano, a još čekamo šta će biti za koncert na Tjentištu - nastavlja Đuro.

Pozorište "Luda kuća", čiji je vlasnik sa kolegom Reneom Bitorajcem, svoja vrata je publici otvorilo 22. maja.

- "Luda kuća" radi sa smanjenim kapacitetom. Odziv publike je odličan. Imam planove sa "Đurologijom" i za ljetnu turneju po Jadranu. Dogovaramo sa otvorenim scenama na 5-6 izvođenja predstave - ističe svestrani Đurić.

Slovenija, u kojoj posljednjih decenija živi i radi, prva je u Evropi proglasila kraj epidemije.

- Život se polako vraća u normalu. Ljudi više nisu obavezni da nose maske, ali su oprezni i to je dobro. Iskreno, teško mi je zamisliti da nastupamo sa maskama i da publika bude sa zaštitom na licima – kaže popularni Đuro.