navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bivši supružnici

Drama se nastavlja: Angelina Jolie zbog Brada Pitta tužila FBI

Angelina Jolie identificirana je kao anonimno predstavljena Jane Doe koja je u aprilu ove godine pokrenula optužnicu protiv obavještajne agencije SAD-a, a sve zbog svog bivšeg supruga Brada Pitta.

Objavljeno: 19.08.2022. u 08:07
get url
text

Glumica je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin "tadašnji muž fizički i verbalno napao nju i njihovu djecu dok je putovala privatnim avionom prije nekoliko godina", prenosi Yahoo.

Osim toga, zanima je kako je slučaj zaključen bez ikakvih posljedica po Pitta.

Podsjetimo, 2016. je Jolie prijavila bivšeg supruga za nasilje nad sinom Maddoxom, a sve se zbilo tokom leta u privatnom avionu, koji je potpadao pod nadležnost savezne vlade.

Sada se saznalo i da je u optužnici navedeno kako je u cijeloj svađi Pitt svoju tadašnju suprugu zalio pivom te joj ozlijedio lakat. Pitt je također navodno odveo Jolie u stražnji dio aviona, uhvatio je za ramena i tresao je dok je vikao: "Uništavaš ovu porodicu". Nakon istrage FBI je oslobodio Pitta svih optužbi vezanih za incident koji se dogodio tokom leta privatnim avionom.