navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Došla i policija

Drama u vili legendarnog pjevača: Ko je iz Čolinog sefa uzeo 20.000 eura?

Da je Una Čolić, starija kćerka Zdravka Čolića, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila porodici.

Objavljeno: 19.06.2022. u 22:20
get url
text

Naime, Una je, kako piše srbijanski Kurir, prije nekoliko mjeseci bez pitanja iz očevog sefa uzela 20.000 eura i dala dečku da kupi automobil.

Srećom, onaj koji se njima svidio nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju sačekati.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Čolić (@unacolic)

U međuvremenu je Čola primijetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, pa je pozvao policiju koja je ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću.

Supruga Aleksandra o tome je obavijestila i kćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u porodičnu vilu, gde je sve priznala.

Kako je kazao sagovornik Kurira, "djevojka se rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i priznala zašto".

Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali zvati policiju, pa je vratila novac.

I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična.