navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Revije, zabava, pokloni

Drugi Kids Fashion Days 28. februara u Importanne centru u Sarajevu

Organizatori Agencija WE i Nova Mas models vas pozivaju na 2. po redu Kids Fashion Days koji radi modna Agencija Nova Mas na čijem je čelu Alma Musilović.

Objavljeno: 22.02.2021. u 11:36
get url
text

U saradnji sa mnogim prijateljima kao što su Dječiji hor Princess krofne, plesne grupe i mnoge animatorske grupe u nedjelju 28. 2. 2021. godine u Importanne centru u Sarajevu na etaži -1/suteren a u sklopu kampanje "Ljubavna šoping groznica" očekuju vas: modne revije brendova Lindex, Blukids Sarajevo, Inn Sport i Frizerland, mnogo dobre zabave za vaše mališane kao i veoma puno poklona iznenađenja za sve koji posjete ovaj događaj.

Stoga organizatori pozivaju sve roditelje, mame i tate, tetke, rođake i rodice da u nedjelju u 14 sati dođu u Importanne centar i podrže sve učesnike uz poštivanje svih epidemiloških mjera. Organizatori i šoping centar poručuju da prostora dovoljno ima i za najveće distance kao i svih sredstava za zaštitu.

- Kako je ovo drugi Kids Fashion Days po redu u Importanne centru uskoro najavljujemo poslovnu saradnju sa ekskluzivnom marketing agencijom Importanne centra te želimo napomenuti da je Kids Fashion Days jedinstveni projekat marketing Agencije WE & modne agencije Nova Mas koji radimo zajedno a isključivo za Importanne centar Sarajevo. Stoga vas očekujemo ponovo 8. 3. 2021. godine na trećem po redu Kids Fashion Days koji opet radimo zajedno, ali naravno sa drugom temom i dosta drugačijim sadržajem - poručili su organizatori i dodali:

- Čekamo vas u nedjelju (28. 2. 2021. godine u 14 sati) u Importanne centru (-1/suteren). Zatvorimo zajedno "Ljubavnu šoping groznicu" u Importanne centru.