navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubavni trougao

Fudbaleri Rome ostavio trudnu djevojku zbog 12 godina starije rumunske manekenke

Mladi veznjak Rome Nicolo Zaniolo ovoga puta našao se u centru pažnje italijanske javnosti zbog dešavanja u njegovom privatnom životu, s obzirom na to da se još oporavlja od teške povrede koljena.

Objavljeno: 30.12.2020. u 21:57
get url
text

I dok čeka svoj povratak na travnjak, u italijanskim medijima pojavile su se informacije da je ostavio djevojku Saru Scaperrottu radi 12 godina starije rumunske manekenke Madaline Gheneae, pa se i sam odlučio oglasiti.

Da stvar bude gora, Zaniolova sada već bivša djevojka je trudna.

- Moja veza sa Sarom je završena već neko vrijeme, dok smo živjeli zajedno shvatili smo da se više ne slažemo. Bilo je tu sitnica koje nisu išle dobro za moj koncept života kao profesionalca - naveo je Zaniolo u emotivnom pismu koje je objavila Gazzetta dello Sport.

- Kada mi je rekla da je trudna bio sam iskren prema njoj i rekao sam joj da nisam spreman za jednu takvu važnu stvar. Pogotovo kada se više nismo slagali, ali ona je odlučila da nastavi - dodaje Zaniolo, koji je naglasio da namjerava biti dobar otac.

- Iako više neću biti njen partner, na sebe ću preuzeti potpunu odgovornost kao otac. Nadam se da će s ovim prestati i sve glasine iz moga privatnog života i da će se o meni pričati samo kao igraču.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)