navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ronaldova zaručnica

Georgina se pohvalila fotografijom porodice na odmoru u Dubaiju i otkrila sve veći trbuh

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronalado otišli su na kratki odmor sa djecom u Dubai.

Objavljeno: 30.01.2022. u 15:49
get url
text

Tom prilikom zaručnica jednog od najboljih fudbalera svijeta objavila je porodičnu fotografiju, ali i otkrila sve veći trudnički trbuščić.

- Tako sam ponosna na moju predivnu porodicu. Ovdje u Dubaiju doista se snovi ostvaruju - napisala je Georgina u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

Na fotografiji ona sjedi na ležaljci, a pokraj nje su Eva i Mateo, na ležaljci pokraj sjedi Cristiano zajedno sa svojim najstarijim sinom Cristianom Juniorom, a pokraj je najmlađa Alana Martina, njegovo i Georginino prvo zajedničko dijete.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

I manekenki i fudbaleru prioritet je odgoj četvero djece oko kojih se brinu zajedno te su im potpuno posvećeni.

Kad mora biti van kuće zbog posla, Georgina uvijek pokušava sve obaviti tokom dana kako bi se mogla vratiti kući i poželjeti im laku noć.

- Ono što me uistinu čini sretnom je biti sa svojom djecom, pratiti njihovo odrastanje, usaditi im određene vrijednosti i omogućiti da odrastaju uz sigurnost da imaju majku pokraj sebe - rekla je nedavno zvijezda objavljenog docu-reality show "I Am Georgina" u kojem otkriva sve o životu sa Cristianom Ronaldom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, slavni fubaler i atraktivna Španjolka u novembru 2017. godine postali su roditelji djevojčice Alane Martine.

Par trenutno čeka blizance - dječaka i djevojčicu, a Georgina je pomajka Cristianovu sinu Junioru (11) i blizancima Evi i Mateu koji imaju tri godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Mnogima je već poznato da su se manekenka i fudbaler upoznali 2016. kada ju je on uočio u Guccijevom butiku dok je Georgina radila kao prodavačica.

Trenutno uživaju u Dubaiju gdje su proslavili i Georginin rođendan, a tom prigodom Cristiano joj je priredio posebno iznenađenje - na najvišoj zgradi na svijetu postavio je njenu fotografiju uz rođendansku čestitku.