navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponosna prošetala

Gessica Notaro, kojoj je dečko kiselinom unakazio lice, oduševila izgledom u Veneciji

Stravični slučaj prije tri godine potresao je Italiju. Gessica Notaro, italijanska manekenka i voditeljica završila je tada u bolnici nakon što ju je bivši dečko polio kiselinom.  

Objavljeno: 13.09.2020. u 21:14
get url
text

No, sinoć je Gessica, na završnoj noći Filmskog Festivala u Veneciji, oduševila sve, prošetavši crvenim tepihom u zlatnoj kreaciji.

Danas je Notaro aktivna kao voditeljica, plesačica, društvena aktivistkinja i influenserica koju na Instagramu prati više od 350.000 ljudi.

 

Kaže kako su najteže godine života iza nje, a bez obzira na sve što joj je bivši dečko uradio, nije izgubila vjeru u ljubav jer već dvije godine je u vezi sa nepoznatim Italijanom, a zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noi#amoremio #vitamia #tiamo #stringimisempretraletuebraccia #serateestive

A post shared by GESSICA NOTARO (@gessicanotaroreal) on

Kada ju je početkom 2017. godine dečko polio kiselinom po licu, njeni najbliži strahovali su za Gessicin vid, ali i život.

Bivši dečko mladu ljepoticu dočekao je ispred njenog doma, opekao je po licu, ali i nogama te bokovima. Njena majka tada je bila potpuno shrvana.

Prošlo je nekoliko mjeseci, dugotrajni oporavak je počeo, a Gessica se barem donekle oporavila i prvi put pojavila u javnosti.

Gostovala je u emisiji Maurizia Costanza kako bi podijelila svoju traumatičnu priču.

U studiju se pojavila sa šalom preko lica, a potom ga je skinula i pokazala šta joj se dogodilo.

- Želim da vidite šta mi je učinio. To nije ljubav – izjavila je tada Gessica.

Dva mjeseca je provela u strogim uvjetima na bolničkom liječenju. Molila je Boga, kaže, da joj uzme ljepotu, ali ostavi vid.

Protekle godine Gessica Notaro provela je u liječenju, imala je nekoliko plastičnih operacija, a jedno vrijeme je, kaže, za mjesec trošila oko 600 eura kako bi lijekovima, kapima za oči i losionima ublažila bol koju je osjećala na licu.