navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni Škot

Glumac Gerard Butler otvorio vrata svog raskošnog doma u Hollywoodu

Glumac Gerard Butler u velikom požaru, koji je prošle godine pogodio okolinu Los Angelesa, ostao je bez jedne nekretine, a drugu, smještenu na području Los Feliza, također u blizini Los Angelesa, odlučio je iznajmiti.

Objavljeno: 29.03.2020. u 17:59
get url
text

Slavni Škot imanje, koje se nalazi u ekskluzivnom dijelu Los Feliza, pokušao je prodati za 4,4 miliona dolara, a u njegovim vlasništvu je od 2008. kada ga je kupio za 3,25 miliona dolara.

Kuća građena u španskom stilu izgrađena je 30-ih godina prošlog stoljeća, a nakon što nije uspio pronaći kupca za nju odlučio ju je iznajmljivati za 17.500 dolara mjesečno.

Gerard Butler

Na spratu se nalaze četiri spavaće sobe sa pripadajućim kupatilima, dok je u prizemlju prostrani dnevni boravak s nekoliko francuskih vrata kroz koja se izlazi u vrt.

{$galerijaFotografija}

Plafon dnevnog boravak krasi rukom oslikan mural, a interijerom dominiraju drvo i starinski namještaj.

Nešto modernije je uređena kuhinja s ormarićima od tamnog drveta i mramornim radnim površinama te aparatima od inoksa. Pored nje smještena je porodična soba za zabavu s velikim biljarskim stolom.

Jedan od zanimljivijih detalja u kući je potkrovlje do kojeg se dolazi zavojitim stubištem, a iz njega se pruža kroz brojne prozore nevjerovatan pogled na okolinu.

U kući se još nalaze teretana, soba za gledanja filmova, dok je iza kuće veliki bazen i pripadajući spa te paviljon prekriven zelenilom - idealan za ljetne zabave i druženja na otvorenom.

Gerard Butler-kuća29.03.2020.
1 od 12
left-arrowright-arrow